Familiehuis met Hottub | 10 Pers.

Familiehuis met Hottub | 10 Pers.

Familiehuis met Hottub | 10 Pers.
10-persoons Bungalow
Prijzen & boeken Deel deze accommodatie via:

Accommodatie "Familiehuis met Hottub | 10 Pers." is gelegen op Vakantiepark Wilsumer Berge. Vakantiepark Wilsumer Berge is een vakantiepark in Duitsland. Het vakantiepark in Wilsum is het zeker waard om uw vakantie te boeken. Mocht Vakantiepark Wilsumer Berge toch niet helemaal aan uw eisen voldoen en wilt u toch op vakantie in Nedersaksen, zoek dan naar een ander vakantiepark in Nedersaksen.

Ruime groepsaccommodatie 

Het familiehuis is geschikt voor 2 tot 8 personen! Door de centrale ligging heeft u alle faciliteiten van Wilsumer Berge op een steenworp afstand. Het familiehuis is voorzien van een open keuken zodat u tijdens het koken nog gezellig in contact blijft met uw reisgezelschap. Een handig extraatje in de keuken: de vaatwasser! Er zijn 3 slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Twee van deze slaapkamers hebben een hoogslaper voor twee kids en een eigen wastafel met spiegel. In de ruime badkamer vindt u een ligbad en regendouche. Rond het familiehuis vindt u terrassen, het bos en een fraai aangelegde tuin.

16-persoons groepsverblijf

Onder het familiehuis bevinden zich de trekkershutten. Dit zijn vier separate kamers met eigen sanitair geschikt voor 2 personen. In combinatie met deze kamers kunt u verblijven tot 18 personen. 

Heeft u interesse in accommodatie "Familiehuis met Hottub | 10 Pers." op vakantiepark Vakantiepark Wilsumer Berge? Bekijk dan de ligging van deze accommodatie op de plattegrond van Vakantiepark Wilsumer Berge. Op de plattegrond staan de huisnummers en ligging op het vakantiepark duidelijk weergegeven.

Prijzen & boeken